Онлайн магазин „КАЛИДО“ навършва 2 години! Благодарим Ви за подкрепата! По повод нашия празник, правим промоция: Всички продукти на нашия сайт www.calido.bg ще бъдат намалени с -15% в периода от 00:00 ч на 7.3.2018г. до 23:59 ч. на 11.3.2018 г.

прочети още

Много хора предпочитат силиконови форми за печене и други силиконови аксесоари за кухня и определено има защо. Силиконовите изделия буквално улесняват живота на домакинята или домакина. Най-разпознаваемите ползи са:

прочети още

Днес онлайн магазин КАЛИДО навършва 1 година! Благодарим на всички наши клиенти и фенове! Ще продължаваме да се стараем да подбираме най-доброто за Вас! Калидо

прочети още

Вече може да поръчвате от Онлайн магазин „КАЛИДО“ бързо и лесно с един клик! Единственото, което се иска от Вас, е да изберете продукт и да оставите телефонния си номер. Ние ще Ви се обадим и ще попълним всички данни за доставка. Как се случва това?

прочети още

Имаме удоволствието да Ви представим нашата нова секция: Покривки и подложки. От днес вече може да разгледате първите ни предложения от покривки и тишлайфери. Ние знаем, че трапезната маса е от изключително значение за един дом. През делници и празници тя често има различен облик. Всяка домакиня или всеки домакин избира покривката в зависимост от повода, интериора или личните си предпочетания.

прочети още

Изборът на халат за детето може да се окаже доста труден. Най-често се чудим дали халата ще попива добре и ще подсуши малчугана след баня. А понякога трябва да обърнем внимание и на това, че някои багрила могат да предизвикат алергични реакции върху кожата. И това са само част от въпросите, които могат да възникнат при избора на халат за детето. Всъщност, изборът може да се улесни ако сме наясно на какво точно трябва да обърнем внимание.

прочети още